طريقة استيك فراخ بالصويا صوص
المكونات
1/2ك فيليه فراخ
معلقه كبيره لايت صويا صوص
معلقه صغيره باربيكيو صوص
م ص بهارات فراخ
م ص ملح
تلت ارباع معلقه صغيره فلفل اسمر
م ك خل
م ص توم مهروس
الطريقه
بنحط الصويا صوص والباربيكيو صوص والخل والملح وبهارات الفراخ والفلفل الاسمر والتوم ع بعض ونقلبهم
كويس
ننقع الفراخ فيهم ونتركهم ١٥ دقيقه ثم نشويهم
ع جريل ع النار في مكعب زبده صغيره حتي تمام الشواء وتخرج لتقدم وبالف هنا
بجد. تحفه
تعليقات
إرسال تعليق