القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة جراتان البطاطس بالفراخ والكريمه

 


طريقة جراتان البطاطس بالفراخ والكريمه


المقادير


بطاطس متقطعه حلقات مش تخينه اوى ومش رفيعه اوى وسط مسلوقه نص سلقه يعنى نشليها بعد ما تغلى تقريبا
-فراخ فيليه متبله ملح وفلفل وليمون وزعتر و(اكليل جبل او الروز مارى) ونشويها فى جريل على البوتاجاز مع زبده و زيت
علبه كريمه طهى او طبخ ٢٠٠ مللى - ملح وفلفل واكليل جبل وزعتر فريش او مجفف - جبنه موتزريلا استخدمت الاطباء

الطريقه


بنشوح الفراخ فى زبده وزيت
البطاطس المسلوقه نص سلقه ونحط عليها ملح وفلفل وزعتر وروز مارى
هنا انا قطعت الفراخ قطع صغيره وقلبتها مع البطاطس فى الصنيه
نزلت عليهم بعلبه كريمه الطهى المراعى
ونحط الجبنه على الوش وندخلها الفرن من تحت لغايه ما تغلى وكله يتجانس مع بعضه والكريمه تتقل والجبنه تسيح
تقدرى ترفيعها فوق خالص بدون فتح الشوايه تاخد لون من فوق لو مستعجله شغلى الشوايه بس ابعدى الصنيه عن الشوايه لتحت شويه عشان تاخد لون براحه وعينك عليها بحذر شديد
‏‎تقدم مع رز ابيض عادى او بالمستكه او رز بالخلطه

تعليقات